EQUIPMENT  VOOR OVERLANDERS

Wanneer het maken van verre en bijzondere reizen helemaal uw ding is en u gaat met een zelf uitgeruste camper of aangepaste 4×4 Camper voor bijzondere reizen “Overland” en “Outdoor”, dan kunt u terugvallen of de inzichten en ervaringen die Cross-X heeft met het uitrusten van speciale kampeervoertuigen voor avontuurlijke reizen of langdurige reizen.

In mijn workshop bouw ik voertuigen op met allerlei equipement voor offroad en outdoor. Aanpassingen aan het onderstel d.m.v. verzwaarde vering en schokdemping of bumpers met lieren en verstralers of breedstralers, maar ook accu-uitbreiding, laders/inverters, solar, standverwarming, koeling en allerlei technische oplossingen, maatwerk aanpassingen en uitbreidingen aan het interieur, daktenten en luifels kunnen door mij aan u worden geadviseerd, aangeboden en geleverd/geïnstalleerd.

Droomt u van het configureren van uw eigen "Expedition Camper" en wilt u een speciale opbouw of technische toepassing voor uw "Overlanding Vehicle" of een unieke en speciaal voor u op maat gemaakte "Offroad-trailer" (aanhanger) voorzien van "Smart Outdoor Equipement", dan is dat ook mogelijk in de workshop van Cross-X.


ONDERHOUD VAN UW 4x4

De kleine of grote onderhoudsbeurt, een verversing van de motorolie met nieuwe filters, een remmenservice of gewoon een algehele technische check van uw "4x4 Camper" dragen bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van uw reisauto.

Door verstandig onderhoud verzorgt Cross-X dat u straks kunt terugkijken op weer een plezierige en onbezorgde Vakantie Overland of Avontuurlijke Roadtrip.


KLEINE REPARATIES AAN FOUR-WHEEL-DRIVE'S

Is er een technisch probleem of heeft uw "Four-Wheel-Drive" een slechte accu, dynamo- of strartproblemen, zijn er elektrische storingen, is het systeem voor gas onveilig, doet de standverwarming/airconditioning/boiler of koelkast het niet meer?

Cross-X verhelpt in een fijne werkplaats technische problemen aan de systemen van uw reizigersauto.


REFIT EN UPGRADING VAN UW OFFROAD CAMPER

Is uw "4WD Reisauto" al wat ouder en is de apparatuur en techniek gedateerd? Is het onveilig, voldoet het niet meer aan uw wensen of is het niet meer van deze tijd? Dan kan ik in mijn workshop voor u alternatieven aanbieden en nieuwe apparatuur installeren.

Zo kan bijvoorbeeld een moderne stroombesparende koelkast en LED-verlichting of het upgraden van een gebrekkige elektrische installatie er voor zorgen dat u nog vele jaren met veel plezier op reis gaat met uw trouwe Overland Camper.


ACCESSOIRES TOEVOEGEN AAN UW 4x4

Bij Cross-X doen ik uitbreidingen aan de 4WD Camper waarmee u uw horizon kunt verbreden en het comfort kunt aanpassen. Denk u na over een reisbestemming naar het hoge Noorden of gaat u nog verder Zuid waar het tropisch warm kan zijn, dan moet de Adventure Camper of 4x4 kampeerauto misschien wel voorzien worden van een verwarming of airconditioning.

Veel toegepaste uitbreidingen zijn tegenwoordig natuurlijk de solarpanelen en moderne Lithium Ion accutechnieken die het mogelijk maken om volledig autonoom en dus onafhankelijk van netstroom te kunnen recreëren. Maar ook de omvormer is een handig accessoire om accu’s van allerlei devices, zoals uw smartphone, tablet of camera vanuit de boordaccu weer op te laden.


CROSS-X (NL) POWERED BY 

THE HAPPY CAMPER WORKSHOP